Στον αστερισμό της ΕΥΔΑΠ


Πίσω, κάμποσα χρόνια, υγρασία και ζέστη, ένας εκωφαντικός θόρυβος μία τρομερή λάμψη κι ένα απόκοσμο βουητό, κλιδωνισμός συνταράσει το σπίτι μας.

Το ηλεκτρικό χάνεται, ακούγονται πολλά νερά, δεν βρέχει. Το πεζοδρόμιο έχει δώσει την θέση του σε ένα κρατήρα τρία μέτρα, ρολόγια της ΕΥΔΑΠ και σωλήνες στον αέρα, πλάκες και χώματα στα μπαλκόνια και πάνω στα αυτοκίνητα.

Ψηλά στο βουνό ένα περίεργο ζουζουνιτό και μικρές λάμψεις στους πυλώνες υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Τόξο, έκανε τόξο (Arc χιλιάδες volts) από το πυλώνα υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ πάνω στο βουνό, κάτω στη γη, στα στοιβαγμένα από την ΕΥΔΑΠ ρολόγια.

Για δύο χρόνια περιμέναμε την ΕΥΔΑΠ να αποκαταστήσει το πεζοδρόμιο... αλλά βαρεθήκαμε... και αποκαταστήσαμε εμείς τις ζημιές (όπως έγινε κι άλλες φορές, πιο πρόσφατα στις 12/6/10).

Στο Σχιστό Κορυδαλλού γεννήθηκα το 1975. Ως σήμερα η ΕΥΔΑΠ δεν έχει ολοκληρώσει το δικτυο ύδρευσης σε μία περιοχή που βρίσκεται στο σχέδιο πόλης από τη δεκαετία του ΄50.

Αντί να ολοκληρώσουν το δίκτυο ύδρευσης όπως οφείλουν, στοιβάζουν τα νέα ρολόγια στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο την στιγμή που υπαρχει η εμπειρία του ατυχήματος κάτω από την συγκεκριμένη τακτική που ακολουθούν η ΕΥΔΑΠ και η ΔΕΗ στην περιοχή!!! Αν μπορούσαμε να ελέγχουμε την υγρασία στην ατμόσφαιρα θα αποφεύγαμε με σιγουριά νέο ατύχημα.

Παράλογο; Σε έτερη οικία, πληρώσαμε την ΕΥΔΑΠ εμείς για να έρθει ο αγωγός (εντος σχεδίου) ως το σπίτι, μήπως λοιπόν θα πρέπει τώρα η Α.Ε. ΕΥΔΑΠ να μας καταβάλει νοίκι καθώς χρησιμοποιεί τον αγωγό που πληρώσαμε εμείς για παροχή ύδατος σε τρίτους;